Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

HARPOON elektronika, d.o.o., Hrastovec 14, 1236 Trzin

Zemljevid

Wallas

Navtika

Wallas grelniki, štedilniki in pečice za plovila, avtodome in vikende.

  • Izjemno nizka poraba električne energije. Brez težav deluje celo noč tudi z manjšimi akumulatorji.
  • zelo tiho delovanje
  • odlična regulacija gretja (možna zaradi ločenega ventilatorja za gorilno komoro in vpihavanje)
  • montaža možna tudi neposredno v prostoru za naslonjali klopi

Zakaj je Wallas grelnik najboljša izbira za jadranske razmere?
Koaksialni grelci so bili konstruirani predvsem za dodatno gretje vozil. Najbolje delujejo, ko je zunaj zelo hladno. V prehodnem obdobju pa se koaksialni grelci zelo radi pregrevajo, saj sta oba ventilatorja za gorilnik in ogrevalni zrak na isti osi. Ob taki konstrukciji ni možna zvezna regulacija moči in kaj hitro je v plovilu prevroče, preslabo greje ali pa se kar izklopi po daljšem času zaradi pregretja. To je še posebej pogost pojav v prehodnih obdobjih.

Wallas je te probleme rešil na izjemno eleganten način in uporabil ločen ventilator za gorilnik in gretje kabine. Vsi grelniki imajo celo dva izhoda za ogrevanje kabine. Zgornji izhod z višjo temperaturo kompenzira izgube zaradi daljših cevi na plovilu.

Wallas ima še eno unikatno rešitev in sicer kombinirano cev za izpuh in vsesovanje zraka za gorilnik, zato so le walasovi grelniki certificirani tudi za montažo direktno v bivalnem prostoru.
Wallasovi izdelki so izdelani izjemno kvalitetno za dolgoletno uporabo. Življenska doba je po iskušnjah uporabnikov krepko čez 20 let.

Za več informacij prosim pošljite email.