Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

HARPOON elektronika, d.o.o., Hrastovec 14, 1236 Trzin

Zemljevid

Servis

Servis

SERVIS IN VELEPRODAJA INSTRUMENTOV ZA GRADITELJE PLOVIL

V našem servisu Vam popravimo, testiramo in nastavimo večino navtičnih instrumentov. Imamo tudi opremo za nadgradnjo programske opreme (avtopiloti, GPS, chartploterji…). Servis nudimo na nivoju elementov, zato so naše storitve zelo cenjene med navtiki saj ni potrebno menjati celotne elektronike, kar se odraža tudi na ceni popravila, ki je tako dosti nižja kot sicer, če bi morali menjati cele sklope ali kupiti nove instrumente. Uspešno popravimo več kot 80% naprav prinešenih v popravilo. Obnavljamo vetrne senzorje ST60 Wind, i70Wind/ITC-5 (zamenjava ležajev, zamenjava vetrovnic, anemometrov, popravilo senzorjev…). Na področju servisiranja računalnikov avtopilotov NA NIVOJU ELEMENTOV nimamo prave konkurence, zato smo znani tudi širše v Evropi za tovrstna popravila.

SERVIS NA TERENU
nudimo le izjemoma po dogovoru. Opravljamo strokovno svetovanje, zavarovalniške oglede, nastavitve instrumentov, avtopilotov, šolanje za uporabo, pregledi, predaja sistemov ter prenova in nadgradnja vseh električnih sistemov na plovilih.

PROJEKTIRANJE
Projektiramo energetske sisteme za plovila, izdelamo načrte in potrebno dokumentacijo za proizvodnjo ali predelavo. Obnove večjega obsega izvajamo izven navtične sezone. Obnove plovil izvajamo v sodelovanju s partnerji v ladjedelnici Izola. Pri obnovi plovil sodelujemo z ekipo odličnih domačih mojstrov. Naša glavna skrb pri delu je kvalitetna in optimalna izvedba za dolgoletno delovanje.

KONTAKT SERVIS
e-pošta: info(a)harpoon.si