Servis

SERVIS IN VELEPRODAJA INSTRUMENTOV ZA GRADITELJE PLOVIL
V našem servisu Vam popravimo, testiramo in nastavimo večino navtičnih instrumentov. Imamo tudi opremo za nadgradnjo programske opreme (avtopiloti, GPS, chartploterji…).

  Servis nudimo na nivoju elementov, zato so naše storitve zelo cenjene med navtiki saj ni potrebno menjati celotne elektronike kar se odraža tudi na ceni popravila, ki je tako dosti nižja kot sicer, če bi morali menjati cele plošče tiskanega vezja ali kupiti nove instrumente. Uspešno popravimo več kot  80% naprav prinešenih v popravilo, tudi poškodovanih zaradi prenapetosti (vendar ne zaradi direktnega udara strele). Za KVH sat opremo pa izvajamo redna vzdrževalna dela in nadgradnje tudi direktno za proizvajalca pri katerem imamo status "FIRST FIX SERVICE".

Za izvajanje servisa imamo omejene kapacitete še posebej v višku sezone, zato prinesite instrumente pravočasno na popravilo.

Obnova vetrnih senzorjev na jamboru ST60 Wind (zamenjava ležajev, izdelava vetrovnic...)
Previjamo tudi motorčke kazalnikov za veter.
Na sliki spodaj.
Preberite kako preveriti delovanje vašega vetrnega instrumenta.
Preberite kako diagnosticirati napake na avtopilotih.Servis v Trzinu
Tel.: 01/ 562 23 23
Delovni čas: Vsak delavnik 9h - 16h
Elektronska pošta: servis(at)harpoon.si
Delovni čas za stranke:9 -16h (pon-pet), sobota zaprto

Servis na obali
po dogovoru
Tel.: 01/ 562 23 23
Elektronska pošta: servis(at)harpoon.si
Svetovanje, zavarovalniški ogledi, nastavitve instrumentov, šolanje za uporabo, pregledi, predaja sistemov, servis, obnova in nadgradnja vseh električnih sistemov na plovilih

Obnove večjega obsega izvajamo izven navtične sezone. Obnove plovil izvajamo v sodelovanju s partnerji v ladjedelnici Izola. Pri obnovi plovil sodelujemo z ekipo odličnih domačih mojstrov.

Pri našem delu ne iščemo najlažjih poti in veliko časa posvetimo nadzoru del in kvalitete. Projektiramo sisteme za katere, izdelamo dokumentacijo in plovilo predamo lastniku po predhodnem šolanju.
Vabimo vas na neobvezen posvet in ogled referenc v kolikor se zanimate za ponudbo. Cene naših storitev so v primerjavi s konkurenco in kvaliteto zelo ugodne.

Pri servisu instrumentov in šolanju za uporabo instrumentov sem dostikrat naletel na porazno stanje električnih instalacij in ostalih sistemov na plovilu. Menim, da ljudje premalo časa posvečajo vzdrževanju elektro instalacij, kar se izkaže v glavnem šele takrat ko nastopijo težave. Pogosto pa je to ravno v sezoni ali tik pred sezono.
Uporabnikom plovil svetujemo, da po končani sezoni vsako leto pregledajo plovilo in instalacije, ter planirajo zamenjavo elektroinstalacij v zimskem času.

Kontaktni podatki za mobilni telefon

o
QR Code

Ne spreglej nasveti za odkrivanje napak na avtopilotih.

Onboard simnet communication test...

RS125GPS antenna cable pin out R38104 Raymarine