Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

HARPOON elektronika, d.o.o., Hrastovec 14, 1236 Trzin

Zemljevid

Projektiranje ohišij

Ohišje daje izgled in končno podobo izdelku. Njegova uporabna in marketinška vrednost je v največji meri odvisna prav od oblikovanja, zato to delo prepuščamo profesionalcem. Za nekaj projektov se je izjemno dobro pokazalo sodelovanje s podjetjem Gigo Deign sedaj SITO Design…

Pri projektiranju ohišja je potrebno izpolniti vrsto tehničnih zahtev in omejitev, zato je tesno sodelovanje s projektantom ohišja izjemno pomembno. Pri tem imamo zelo bogate izkušnje in znamo pravilno svetovati in usmerjati razvoj, da postane izdelek uspešen in kakovosten.

Postopek razvoja ohišja poteka vzporedno z razvojem programske opreme za produkt, da se zagotovi čim krajši čas od ideje do produkta.
Na področju projektiranja ohišij sodelujemo z zunanjimi izvajalci. Sodelujemo tudi z več podjetji za izdelavo orodij in brizganje plastike.
Pred leti smo imeli celo lastna orodja in stroje za brizganje plastike, kar smo zaradi rentabilnosti proizvodnje ukinili in prepustili kooperantom.

Za 3D obdelavo interno uporabljamo FreeCad. Prototipno vezje lahko izvozimo v 3D obliki kompatibilni za nadaljno uporabo v Solid Worksu, Fusion 360, Autodesku…