Gozdarstvo

Razvijamo elektronske naprave za industrijo s poudarkom na daljinskem krmiljenju naprav v gozdarstvu.

   

Zanimivosti:
- V končni fazi razvoja imamo profesionalne telekomande, ki bodo zagotovo postavile nove mejnike v varnosti, dometu, zanesljivosti, času uporabe brez polnenja, hitrosti polnenja, robustnosti in dolgi življenski dobi ob najmanjši teži in dimenziji na trgu. Več o novostih vam bomo poročali na teh straneh.

NOVE TEHNOLOGIJE:
- Uvajamo nove tehnologije za doseganje maksimalne varnosti uporabnikov v izjemno nevarnih pogojih dela.
- Vsi naši daljinci imajo vgrajene litij železo fosfatne (LiFePO4) baterije kakršne so v uporabi v najnovejših električnih avtomobilih. Celice so izjemne v primerjavi z ostalimi tehnologijami polnilnih baterij. Imajo celo 10x daljšo življensko dobo od LiIon baterij kakršne uporabljamo v telefonih. Omogočajo hitro polnenje, so brez samopraznenja, brez memory efekta, delujejo na nizkih temperaturah, visoka kapaciteta, majhna teža… Za polnenje smo razvili posebne vodoodporne konektorje za polnenje s klasičnimi telefonskimi polnilci.
- VF komunikacijski moduli so plod lastnega razvoja. Module razvijamo in proizvajamo v skladu z strogimi evropskimi standardi. V praksi so se pokazali za zelo zanesljive, varčne in odporne na motnje. Razvoj bo v tej smeri potekal tudi v bodoče, saj želimo postati eden vodilnih proizvajalcev na trgu daljinskega krmiljenja industrijskih strojev.

NAŠE PREDNOSTI
- Lasten razvoj
Na podlagi več letnih izkušenj ob razvoju novih tehnologij za gozdarstvo smo spoznali dejanske potrebe, želje in zahteve uporabnikov katerim smo prisluhnili in izdelali komande za katere verjamemo, da bodo močno prispevale k povišani varnosti ob hkratnem dvigu produktivnosti.
- Dolgoletne izkušnje
Daljinske upravljalce razvijamo in izdelujemo že od leta 1988. Sodelujemo s podjetjem Špica na področju brezžične kontrole pristopa.
- reference
Daljinsko upravljanje za avtoalarmne naprave, daljinsko odpiranje zapornic, vrat, potopnih stebričkov za večja parkirišča, mestna središča, individualne stavbe...
 

OPOMBA: Vseh naprav in razvojnega dela ne moremo (smemo) objaviti zaradi NDA.Ceniki in katalogi

NASVETI IN ZANIMIVOSTI

» GV1 daljinsko upravljanje gozdarskih vitlov


Predstavljamo prvega od serije daljinskih upravljalcev za gozdarstvo. GV - Gozdarski Vitel GV1 je namenjen končnim uporabnikom, ki si želijo z minimalnimi...
preberite več »